امتیاز ما
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 15 میانگین: 5]

فرم قوطی آهنی

قوطی آهنی از تجهیزات فلزی توخالی با سطح مقطع‌های متفاوت در انواع اشکال دایره، مستطیل و مربع می‌باشد که در اصل خود، همان نوعی از پروفیل فلزی است.

از مصارف استفاده از قوطی‌ها می‌توان ب ساخت سوله اشاره کرد، اما این کار به طراحی بسیار دقیقی نیازمند است. قوطی‌های در اشکال مربع به علت یکسان بودن مقاومتشان در همه‌ ابعاد و سایزها، در سازه‌های سبک‌تر مورد استفاده قرار می‌گیرند، اما قوطی‌هایی که دارای سطح مقطع مستطیلی هستند معمولاً در قسمت‌های فلزی جوش داده می‌شوند. در این قسمت‌ها از چند ناحیه به قطعه فشار وارد می‌شود.

همچنین نرخ و قیمت قوطی به کیفیت، ابعاد، ضخامت و نام تولیدکننده آن بستگی دارد. مرغوبیت و کیفیت بالا، قابلیت شکل‌پذیری، تنوع بالا، جوش‌کاری و فرم‌پذیری بالا از با اهمیت‌ترین ویژگی‌های این قوطی‌ به شمار می‌رود.

لازم به ذکر است که ساخت پروفیل با ورق می‌باشد، بنا بر این موجب، قیمت پروفیل آهن همواره با تغییرات نرخ ورق همراه بوده و در پی نوسانات نرخ آن، تغییراتی نیز در قیمت روز قوطی و پروفیل مشاهده خواهیم کرد.

بسته‌بندی این محصولات به صورت بندیل انجام شده و وزن هر بندیل‌ بین 1 تا 2 تن متغیر است.

قوطی آهنی

قوطی آهنی

انواع قوطی

قوطی 3*3 :

قوطی سایز 3*3 از پرکاربردترین پروفیل‌ها بوده که روزانه حجم تقاضای بالایی را برای خود ثبت کرده است. چنان که می‌توان افزود که علت نوسان بالای قیمت آن نیز، چنین حجم تقاضا‌های روزانه می‌باشد.

کاربرد این نوع قوطی اغلب در در و پنجره سازی، نرده کشی ساختمان‌ها و کنار راه پله ها می‌باشد .همچنین روند تولیدی آن به روش نورد سرد انجام می‌پذیرد.

به دلیل تنوع بالا در تولید قوطی آهنی، این محصول جزو یکی از پرکاربردترین محصولات آهنی می‌باشد.

قوطی آهنی 14:

قوطی سایز 14 که نام دیگر آن ستونی 14 نیز می‌باشد، در صنایع مختلف من جمله صنعت خودرو سازی و ساختمان سازی کاربرد فراوان داشته، بسیار پرمصرف بوده و همچنین از پرفروش‌ترین قوطی آهنی در بازار آهن آلات است. این نوع قوطی به روش نورد سرد تولید و عرضه می‌شود، که از نظر کیفیت، مطلوب بوده و در سبک سازی و مقاومت ساختمان‌های فولادی بسیار موثر است.

از این قوطی برای ساخت خودرو، ساخت میز و صندلی، ستون و اسکلت فلزی سازه و… استفاده می‌شود.

همچنین یادآوری می‌شود که قوطی پروفیل‌های مستطیل و مربع در دیگر صنایع نیز از جمله آسانسور سازی، خودروسازی، ساخت پایه صندلی و پایه میز، در و پنجره سازی، ساخت نرده و حفاظ استفاده می‌شود. قوطی‌های با مقطع بزرگ که با نام قوطی ستونی یا پروفیل نیز مطرح هستندف با ضخامت ۲/۵ تا ۸ میلی‌متر برای ساخت اسکلت‌های فلزی و ستون در سازه‌ها مورد استفاده فراوان قرار می‌گیرند.

مشخصات فنی قوطی آهنی

ساخت این نوع قوطی با ورق‌های فولادی St37 یا لوله‌های فولادی درزدار بوده و در ابعاد و ضخامت‌های متفاوت می‌باشد. ضمنا باید این نکته را در نظر گرفت که ضخامت این قوطی با توجه به مکان مورد استفاده، متفاوت است. بنابراین ضخامت قوطی آهنی بسیار با اهمیت بوده و اگر اندازه‌های قوطی فولادی، مورد استفاده مناسب نباشد، مصرف کننده آسیب و زیان زیادی را متحمل می‌شود.

ابعاد استاندارد

ابعاد استاندارد قوطی مربع از سایز 10*10 تا سایز 500*500 میلی‌متر بوده و طول و عرض استاندارد آن با سطح مقطع مستطیل متفاوت می‌باشد. بزرگ‌ترین عرض آن 135 میلی‌متر و کمترین عرضش 40 میلی‌متر است. همچنین بزرگ ترین طول آن 300 میلی‌متر و کوچک‌ترین طولش 100 میلی‌متر می‌باشد که ضخامت طول و عرض این قوطی‌ها بین 5.2 تا 8 میلی‌متر است.

محاسبه وزن قوطی آهنی

وزن این قوطی بستگی به ضخامت و ابعاد آن دارد. به این شکل که با افزایش ضخامت قوطی به همان نسبت وزن آن نیز بیشتر می‌شود و به تبع آن همراه با افزایش وزن قوطی آهنی، قیمت آن هم افزایش می‌یابد.

برای محاسبه وزن قوطی آهنی می‌توانید طبق فرمولی که آورده شده عمل نمایید:

وزن قوطی آهنی = (ضخامت * آهن چگالی * طول * عرض) / 1000

قیمت قوطی آهنی

قیمت پروفیل و قوطی آهنی در ایران، در پی عوامل موثر بر قیمت تمام شده آهن آلات مانند نرخ طلا و ارز، قیمت سنگ آهن، قیمت نفت و هزینه‌های مربوط به حمل‌و‌نقل می‌باشد. همچنین فاکتورها و عوامل دیگری مانند ضخامت، کیفیت، ابعاد و روش‌های تولید آن در تعیین قیمت محصول موثر می‌باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر، می‌توانید با کارشناسان ما در گروه صنعتی آهن حامی در ارتباط باشید.

24 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *